Over ons - Twiske Haven Google+ Google+

Over ons

In 2012 hebben wij Haven de Roemer overgenomen en herontwikkeld tot een actieve jachthaven met ligplaatsen en bootverhuur van roei- en zeilboten, electrosloepen en kano’s. Onder de naam Twiske Haven worden ook leuke vaar-arrangementen aangeboden aan particulieren en bedrijven. Tevens vindt u er een vergaderruimte met ‘lake view’ en een passend culinair aanbod in Eetcafé De Jachtclub.

Twiske Haven is tevens de thuisbasis van  ons andere bedrijf A La Carte Cruises, uw boekingskantoor voor evenementen op en aan het water, gespecialiseerd in de verhuur van klassieke zeilschepen. A La Carte Cruises verzorgt ook de groepsboekingen van Twiske Haven.

Het vlaggenschip van A la Carte Cruises is Tall Ship Minerva. Deze prachtige witte driemaster kan groepen van 20 tot 120 gasten ontvangen voor een zeiltocht. Het schip leent zich voor bedrijfsuitjes, relatie evenementen, (trouw)feesten, haringparties, etc. Aan boord staat ons eigen team geheel tot uw beschikking, vanuit thuishaven Scheveningen of vanaf een andere Europese haven.

Daarnaast biedt A La Carte Cruises ook andere schepen en locaties aan het water aan. In de loop der jaren heeft het A La Carte Cruises Team vele ervaringen opgedaan met de verkoop van zeilreizen, dagtochten en de verhuur van traditionele zeilschepen bij evenementen. We wenden graag onze expertise aan om ook u goed te adviseren en u een onvergetelijke dag aan of op het water te bezorgen !

Welkom bij Twiske Haven !

Katja Kapteijns & Han Oesterreicher

Impressum

Twiske Haven (Landgoed Twiske BV)
Noorderlaaik 4A
1511 BX Oostzaan

Kamer van Koophandel 53 66 79 05
BTW nr NL850968847.B01

T: +31 (0)75 684 48 90

info@twiskehaven.nl
www.twiskehaven.nl