BBQ / Diner groepsreservering - Twiske Haven Google+ Google+

BBQ / Diner Groepsreservering

Groepsuitje Twiske HavenTwiske Haven is ook zeer geschikt voor kleine en grote groepen. Vier uw verjaardag, jubileum of afstuderen met een mooi diner, gezellige borrel of swingend feest. Geniet van het terras aan het water met heerlijke hapjes en drankjes. De kleinere kinderen vermaken zich prima op het terras-strandje met schepjes en speeltjes en de grotere kinderen kunnen met de waterfiets zwaan of een kajak in de haven varen.

Varen & BBQ

IMG_9363U wordt ontvangen met een heerlijk welkomstdrankje. Daarna is het tijd om het water op te gaan. Uw gasten maken een keuze uit de gereserveerde bootjes. Wie gaat er relaxen met de fluisterboot? Wie gaat er sportief kanoën? Zeilervaring? Stap aan boord van een zeilboot. Na twee uur genieten op het water van Natuurpark Het Twiske komt u terug in de haven.

terras aan het waterDe BBQ staat al klaar. Vers, seizoensgebonden, ingrediënten uit de streek, net even anders dan anders! Dat is heerlijk genieten van een ready-to-grill-yourself-barbecue met salade-buffet. U gaat zelf lekker grillen, onze kok heeft alles al voor u klaargezet en voorbereid en geeft u graag tips. Bij groepen vanaf 30 personen grilt onze kok vóór u of met u samen. Voor kleinere groepen geldt een toeslag à € 50. Slecht weer? Geen probleem! U beschikt over een privé terras met overkapping.

Dit arrangement is te boeken voor €51,25 per persoon incl. btw.

Programma duur: 5 uur
Aankomst met welkomstdrankje (30 minuten)
Varen (2 uur)
Borrel (30 minuten)
Start van de Twiske BBQ en de drankafkoop (2 uur)
Einde programma

Inbegrepen in dit arrangement
1x Welkomstdrankje (koffie, thee, fris, sap)
2 uur boot huur, mogelijke boten: fluisterboot, roeisloep, zeilboot of kano
1x borrel drankje (koffie, thee, fris, sap, wijn en tapbier)
Twiske BBQ
2 uur drankafkoop

U kunt voorafgaand aan de BBQ ook borrelhapjes bestellen of afsluiten met een lekker dessert. Zie voor meer mogelijkheden de cateringlijst.

Dit arrangement is op alle dagen te boeken vanaf minimaal 15 tot ca. 150 personen.

De verhuurvloot bestaat uit

8 x Randmeren (max. 5 personen per zeilboot)
5 x Electrosloepen (max. 5 personen per boot)
4 x Roeisloepen (max. 5 personen per boot)
8 x Canadese kano’s (max. 2 à 3 personen per kano)
28 x Kajaks (1 persoon per Kajak)

Lunch/Brunch/Diner – voor groepen

Vanaf 15 personen

BuffetU bent welkom op alle dagen voor een heerlijke lunch, brunch of diner. Wij reserveren dan exclusief voor uw groep een gedeelte van het terras, dat eveneens overkapt kan worden. Als back-up houden wij ook nog de Kapiteinskamer op de eerste verdieping voor u gereserveerd. Tijdens het weekend en de schoolvakanties zijn  de benedenverdieping van het restaurant en het particuliere terras voor algemeen publiek geopend tot 23.00 uur.

Bekijk hier de Cateringlijst Twiske Haven voor alle mogelijkheden !