Familiedag - Twiske Haven Google+ Google+

Familiedag

Wilt u ook samen met uw hele familie een leuke dag beleven maar ziet u de organisatie -en het opruimen achteraf- niet zo zitten? Dan bent u bij Twiske Haven op de juiste plek!

groepenterrasWij reserveren graag een privé terras voor uw familie. U kunt dit terras, dat bij slecht weer overkapt wordt, gebruiken als uitvalsbasis voor de middag.

De volgende bouwstenen kunt u gebruiken om uw familiedag in te vullen:

ACTIVITEITEN

Gezin in electro bootLosse boothuur: de watersportliefhebbers kunnen een uurtje gaan varen in een bootje naar keuze (electroboot, roeisloep, zeilboot, kano of waterfiets) terwijl de landrotten genieten van nog een drankje op het terras of een wandeling door het Twiske.
Vaar-Arrangement: bijv. speurtocht per electroboot, watersportmiddag met diverse boten, zeilregatta of kano-natuurtocht.
Wandelspeurtocht: de hele familie wordt in teams opgedeeld en gaat de strijd met elkaar aan tijdens de speurtocht door het prachtige natuurlandschap van Het Twiske. De speurtocht duurt ongeveer een uur.
MEGA spellenMega Spellen voor de hele familie: Levensgrote mikado, boter kaas en eieren, vier op een rij, jenga, domino en dammen. Selectie van diverse spellen à € 75,- per dag.
Familie activiteiten met instructeur: U kunt kiezen uit de volgende land-activiteiten: boerengolf, gps-hunt, boogschieten, diverse balsporten, ludieke spellen of klootschieten. U kiest 3 van deze activiteiten voor € 23,60 p.p.
Themadiner met spel: bijv. CSI Moorddiner of Viva Hollandia Dinerspel.

CATERING & DRANKJES

Lunch, High Tea, Snacks of Diner: u kunt een keuze maken uit verschillende heerlijke gerechten en natuurlijk houden wij rekening met uw van tevoren doorgegeven dieetwensen. Kijk hier voor onze Cateringlijst.

U kunt de drankjes aan het einde van de dag contant of per pin afrekenen of per factuur achteraf. Tevens is het mogelijk vooraf een drank-arrangement (huiswijn, tapbier en non-alcoholische dranken) te bestellen.

Groepen vanaf 15 personen
U bent welkom op alle dagen voor een heerlijke lunch, brunch of diner. Wij reserveren dan exclusief voor uw groep een gedeelte van het terras. Bij slecht weer wordt het terras overkapt of kunt u gebruik maken van de Kapiteinskamer op de eerste verdieping van het havengebouw. Tijdens het weekend en de schoolvakanties van 4 april tot oktober zijn  de benedenverdieping van het restaurant en het particuliere terras voor algemeen publiek geopend tot 23.00 uur.

Vraag hier een offerte aan voor uw familiedag.