Familiedag in WINTERTWISKELAND - Twiske Haven Google+ Google+

Familiedag in Wintertwiskeland

winterDe winter is een prachtig seizoen om met de hele familie bij elkaar te zijn voor een gezellige familiedag!

Wilt u ook samen met uw hele familie een leuke dag beleven maar ziet u de organisatie -en het opruimen achteraf- niet zo zitten? Dan bent u bij Twiske Haven & Jachtclub op de juiste plek!

Ook in de winter bieden wij een tal aan leuke familie-activiteiten die u desgewenst kunt combineren met heerlijke catering uit onze keuken!

De volgende bouwstenen kunt u gebruiken om uw familiedag in te vullen:
Lunch, High Tea of Diner: u kunt een keuze maken uit verschillende heerlijke gerechten en natuurlijk houden wij rekening met uw van tevoren doorgegeven dieetwensen. Kijk hier voor onze Winter Cateringlijst.
Gezelligheid bij het ‘haardvuurtje’: wij steken op ons sfeervolle terras de vuurkorf en fakkels voor u aan – gezellig bijkletsen bij een knisperend vuurtje.
Winterwandelspeurtocht: de hele familie wordt in teams opgedeeld en gaat de strijd met elkaar aan tijdens de speurtocht door het prachtige winterlandschap van Het Twiske. De speurtocht duurt ongeveer een uur.
Samen glühwein maken: alle ingrediënten staan voor u klaar om uw eigen glühwein te ‘brouwen’! Voor de kinderen is er warme chocolademelk met slagroom.
Winterse spellen van Twiske Chalet: Na een warm ontvangst zijn er allerlei gezellige spellen te spelen tijdens uw evenement. Denk aan Spijkerslaan met holle hamer, bierpul schuiven, Flügel duiken en de Mega skilatten race.

Een familiedag in de winter is te boeken van 20 – 100 personen met minimale catering afname van € 15,00 p.p.

Arrangement samenstellen

We helpen u graag een mooi arrangement samen te stellen. Vraag hier uw offerte aan en meldt al uw wensen. We sturen u dan graag een mooi voorstel toe.