Feestavond bij Twiske Haven Google+ Google+

Twiske Chalet Feestavond

Twiske ChaletVoel de warmte van Twiske Chalet! Brandende fakkels en vuurkorven om je handen bij op te warmen, zachte kussens en vachten om knus te kunnen zitten en Glühwein voor de innerlijke warmte.  Als u de warmte nog verder wilt laten stijgen, maken we er een compleet après ski feest van!

Heeft u iets bijzonders te vieren? Een jubileum, bijzondere verjaardag of een bedrijfsfeest? Dan biedt Twiske Chalet u een prachtige locatie voor uw feest in winterse sferen.

U wordt rond 20.00 uur warm ontvangen bij Twiske Chalet. Op tafel staan borrelnootjes. Daarnaast worden 5 rondes borrelhapjes (3 koud/2 warm) geserveerd. Uiteraard wordt er gezellige passende muziek gedraaid! De bar sluit om 24.00 uur en de party is om 00.30 ten einde.

Drankjes
Uw gasten kunnen onbeperkt gebruik maken van de bar (koffie/ thee/ fris/ sap/ wijn/ tapbier). Speciaal om de Aprés Ski sfeer te verhogen is de Jägermeister inclusief.

Dresscode
Kiest u voor een echt après ski feest? Dan geldt een deurbeleid tijdens de feestavond: Iedereen in après ski stijl! Ben jij een traditioneel type dat kiest voor lederhose of een dirndl? Of haal je liever het foute skipak van je oom of tante uit de mottenballen? Alles is toegestaan om de juiste stemming te creëren.

Reservering
Prijs per persoon: € 27,50 incl. btw.
Inclusief vier uur drankjes (koffie/ thee/ fris/ sap/ wijn/ tapbier/ Jägermeister), nootjes en hapjes.
Dit arrangement is op alle dagen te boeken van 30 tot ca. 100 personen.

Maak uw feestavond nog leuker met:

 

Après ski DJ

Anton aus Tirol, Liberté, Country roads, und natürlich: wir wollen die Eisbären sehen!

Anton Aus TirolMuziek is heel sfeer bepalend. Het feest is dus pas echt compleet met een après ski DJ! De DJ speelt in op het publiek en zorgt dat de muziek past bij de sfeer in de groep. Hij presenteert eventueel het bierpul schuiven of de spijkerslaan competitie.

Wilt u een leuke herinnering van het feest? De DJ maakt graag leuke sfeerfoto’s.

Duur: Vier uur
Incl. geluidsinstallatie en dj apparatuur
€200,- incl. btw

Winterse spellen van Twiske Chalet

Koud?!Na een warm ontvangst zijn er allerlei gezellige spellen te spelen tijdens uw evenement.

Spijkerslaan met holle hamer – Mikken en slaan!
Dit is een spel dat de behendigheid van dokter bibber en de frustratie van mens erger je niet met zich meebrengt. Jullie staan met z’n alle rondom een dikke boomstam. Iedereen krijgt een grote spijker. Wie slaat de spijker als eerst tot zijn kop in het hout? Per ronde krijgt iedereen één poging. Oh ja, de hamer is hol. Succes!

Bierpul schuiven – Wie verdient de meesten punten?
Schuif de bierpul over de baan richting de 100 punten. Maar pas op! Te zacht, dan worden er geen punten verdiend. Te hard, dan gaat de inhoud verloren over de rand van een diep ravijn. Speel het in teamverband of individueel.

Flügel duiken – met een duikbril kopje onder in een bak met water.
Probeer met je mond een Flügelflesje te grijpen. Zonder handen!
Twee flesjes pp. inbegrepen.

Mega skilatten race – Teamwork en hilariteit ten top!
Dit is zelfs een uitdaging voor een doorgewinterde alpinist! Ga met vier mensen in de polonaise houding op deze mega skilatten staan. Goede coördinatie en samenwerken zijn een must! Het team dat als eerst over de eindstreep van deze platte piste komt, heeft gewonnen.

Totaal €12,50 p.p. incl. btw.
Extra Flügel flesjes €1 per stuk incl. btw.

Sneeuw effect

Haal de winter in huis en dans in de sneeuw. Dit is een leuk sneeuweffect die een wolk van sneeuw over de dansvloer laat komen. De sneeuw is op basis van schuim en is alleen geschikt voor binnen gebruik.

€75,- incl. btw.
Alleen mogelijk in combinatie met de feestavond

Arrangement samenstellen

We helpen u graag een mooi arrangement samen te stellen. Vraag hier uw offerte aan en meldt al uw wensen. We sturen u dan graag een mooi voorstel toe.