Jachthaven - Twiske Haven Google+ Google+

Botenstalling in Twiske Haven

Twiske Haven vanaf het waterTwiske Haven is het centrum van de watersport in Recreatiegebied het Twiske. Bij onze jachthaven kunt u kano’s, surfplanken, roeiboten, zeilboten en electrosloepen stallen.

Om de rust in het gebied te waarborgen zijn motorboten niet toegestaan. U vindt er ook een trailerhelling om uw boot zelf te water te laten. De haven beschikt ook over een tractor die uw boot met singels uit het water kan liften. Tevens zijn er afspuitmogelijkheden op een speciaal daarvoor ingerichte afspuitplaats.

Het Twiske is een afgesloten plas en heeft geen verbinding met omringende wateren. U kunt uw boot wel per trailer, over de weg, naar andere vaarwateren meenemen. Bekijk hier de routebeschrijving en parkeer-informatie voor het Twiske.

Tarieven Botenstalling 2017
Ligplaats (water/kant)

€180,00

jaar

Kano (kant)

€150,00

jaar

Box (voor surfplank of kajak)

€125,00

jaar

Huur bokken (2 stuks)

€35,00

seizoen

Lege trailer

€90,00

seizoen*

Boot in/uit water hijsen

€35,00

per keer

Afspuiten/uur

€35,00

haven

Huur hogedrukspuit/uur

€20,00

zelf **

Water t.b.v. eigen hogedrukspuit/uur

€7,50

zelf **

 

* Indien boot in het water, wij bieden geen losse trailerstalling aan.
** alleen op de afspuitplaats

Voor meer informatie bel 075-684 48 90 of email naar info@twiskehaven.nl.

Ligplaatsovereenkomst
Bekijk hier het actuele Havenreglement Twiske Haven. Een ligplaatsovereenkomst blijft gelden tot opzegging door een der partijen. Starten/opzeggen kan per de 1e van iedere maand (met inachtneming van 1 maand opzegtermijn). U ontvangt een rekening bij aanvang van de huur en daarna jaarlijks in maart. Bij tussentijdse start/opzegging ontvangt u een korting/restitutie.

Twiske Haven is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging van enig eigendom van de huurder, noch voor schade toegebracht aan personen of goederen.