Kerst: lunch & diner - Twiske Haven Google+ Google+

Kerstdiner in de natuur

Kerstmis is de tijd van het jaar om te genieten in het gezelschap van familie en vrienden. Wellicht sluit u het jaar ook graag af met directe collega’s of het voltallige personeel. Wilt u met een gezelschap lekker eten in de kerstperiode? Kom dan gezellig dineren – midden in de natuur, op nog geen 5 km van Amsterdam – bij Twiske Haven dat deze winter is omgetoverd tot Twiske Chalet!

Twiske Chalet - skier op het dakTwiske Chalet
Voel de warmte van Twiske Chalet! Brandende fakkels en vuurkorven om je handen bij op te warmen, zachte kussens en vachten om knus te kunnen zitten en Glühwein voor de innerlijke warmte.

In de Kerstperiode wordt Twiske Haven & Jachtclub natuurlijk in kerstsfeer ondergedompeld en worden de tafels extra feestelijk gedekt.

Lunch of Diner
Winterbarbecue-4-vuurkorf-Maak uw keuze uit onze winter cateringlijst 2016 – 2017. Staat uw voorkeur hier niet tussen? We gaan graag in overleg om uw kerstgevoel optimaal te vertalen naar een lekker menu.
Natuurlijk houden wij rekening met de door u vooraf doorgegeven dieet-wensen.

Arrangement samenstellen

We helpen u graag een mooi arrangement samen te stellen. Vraag hier uw offerte aan en meldt al uw wensen. We sturen u dan graag een mooi voorstel toe.

Twiske Haven in de sneeuwWinterwonderland