Kerstdiner of Kerstlunch - Twiske Haven Google+ Google+

Kerstdiner in de natuur

Kerstmis is de tijd van het jaar om te genieten in het gezelschap van familie en vrienden. Wellicht sluit u het jaar ook graag af met directe collega’s of het voltallige personeel. Wilt u met een gezelschap lekker eten in de kerstperiode? Kom dan gezellig dineren – midden in de natuur, op nog geen 5 km van Amsterdam – bij Twiske Haven dat deze winter is omgetoverd tot Twiske Chalet!

Twiske Chalet - skier op het dakTwiske Chalet
Voel de warmte van Twiske Chalet! Brandende fakkels en vuurkorven om je handen bij op te warmen, zachte kussens en vachten om knus te kunnen zitten en Glühwein voor de innerlijke warmte.

In de Kerstperiode wordt Twiske Haven natuurlijk in kerstsfeer ondergedompeld en worden de tafels extra feestelijk gedekt.

Kerstdiner of Kerstlunch
Winterbarbecue-4-vuurkorf-Maak uw keuze uit onze winter cateringlijst. Staat uw voorkeur hier niet tussen? We gaan graag in overleg om uw kerstgevoel optimaal te vertalen naar een lekker menu.
Natuurlijk houden wij rekening met de door u vooraf doorgegeven dieet-wensen.

U kunt uw kerstdiner of kerstlunch ook uitbreiden met een leuke activiteit zoals winterwandelspeurtocht, zelf Glühwein maken, Winter Olympics of Kerstboom Challenge. Na het eten de voetjes van de vloer? Verleng dan met een Feestavond Arrangement. Met naar keuze een echte après-ski in Twiske Chalet!

Arrangement samenstellen

We helpen u graag een mooi arrangement samen te stellen. Vraag hier uw offerte aan en meldt al uw wensen. We sturen u dan graag een mooi voorstel toe.

Twiske Haven in de sneeuwWinterwonderland