Land arrangementen - Twiske Haven Google+ Google+

Land arrangementen

Samen met uw team of familie beleeft u sportieve activiteiten in Het Twiske. Wie kan zich inleven in de rol van Robinson? Wie is er net zo sterk als een Schotse spierbundel? Met deze activiteiten leer je elkaar pas echt kennen!

Twiske Haven werkt voor de land arrangementen samen met verschillende evenementenbedrijven. De thematische teamspellen en de workshops & clinics worden georganiseerd door Broeks Events. Het bedrijf Leuke Dag Weg verzorgt onder andere de invulling van familiedagen, sportieve activiteiten en thema diners bij Twiske Haven.

Na al die activiteit kunt u uitgebreid nagenieten met een drankje of wat te eten. Kijk hier voor onze cateringlijst.

Themaspellen

 

Workshops en clinics


Thematische teamspellen

Beleving staat centraal bij deze thematische teamspellen. Een activiteit duurt 2,5 tot 3 uur met een half uur pauze.

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson (3)Wie kent het niet, Expeditie Robinson, dé tv-hit van afgelopen seizoenen. Afzien, strijd, ontberingen, groepsuitdagingen en veel mooie momenten. Jullie groep zal zich tijdens dit programma op een onbewoond eiland wanen, waar jullie per team strijden om de titel ‘Team Robinson’. De locatie en entourage zal geheel naar thema aangekleed zijn om de beleving nog intenser te maken.

Om de titel ‘Team Robinson’ te behalen zullen jullie zoveel mogelijk proeven moeten winnen! De kracht, behendigheid, durf, geheugen en geluk van jullie team zal op de proef worden gesteld. Elk team heeft een zo breed mogelijke basis nodig om tijdens deze expeditie ver te kunnen komen en uiteraard is samenwerking essentieel voor het behalen van de titel!

Eilandraad
Expeditie Robinson (4)Maar…het winnen van proeven alleen is niet genoeg! Tijdens de eilandraad mogen alle teams elkaar bonus- en eliminatiepunten toekennen. Dit gebeurt op basis van teamspirit, uitstraling en sportiviteit. Deze bonus- en eliminatiepunten bepalen samen met de totaalscore welk team de ultieme Robinson is en dus als winnaar naar huis gaat!

Expeditie Robinson (2)Entourage
De entourage en aankleding zijn geheel op het thema afgestemd, compleet met kokosnoten, bamboe- en palmbomen.
Deze activiteit duurt 2,5 tot 3 uur, incl. een half uur pauze.
Expeditie Robinson is te boeken vanaf 15 personen voor €39,50 per persoon. Dit bedrag is excl. 21% BTW en €2,- p.p. ongevallendekking.

The Dutch Games,
het leukste teamuitje van eigen bodem

Dutch Games (2)Door elkaar, voor elkaar, maar vooral, MET elkaar. The Dutch Games is het meest unieke teambuildingprogramma sinds tijden. 12 Provincies, 12 onderdelen die onder andere te maken hebben met de wind, het water, grotten, politiek, scheepvaart, cultuur, sport, monumenten, geschiedenis en meer.

Provincies
The Dutch Games bestaan uit 12 verschillende onderdelen die zijn afgeleid van typische tradities, gebruiken of bijzonderheden uit de 12 Nederlandse provincies. Elke provincie biedt een nieuwe opdracht die in teams uitgevoerd kan worden. De onderdelen variëren van actief tot passief, waardoor het programma geschikt is voor elk gezelschap.

Eindspel
The Dutch Games wordt na een dagje Hollandse gezelligheid gezamenlijk afgesloten met een eindspel waar ook de nodige kennis en oplettendheid van de deelnemers gevergd wordt. Snelheid, precisie en kennis zijn de sleutelwoorden tot het succesvol afronden van het eindspel.

Deze activiteit duurt 2,5 tot 3 uur, incl. een half uur pauze.
The Dutch Games is te boeken vanaf 15 personen voor €43,50 per persoon. Dit bedrag is excl. 21% BTW en €2,- p.p. ongevallendekking.

The Pirates of Your Company

Pirates of the company 15Waan je een echte Jack Sparrow tijdens dit gezellige groepsprogramma. Pirates of your company staat voor gezelligheid met een sportief karakter, het is laagdrempelig, geschikt voor jong en oud en vooral erg leuk om te doen! De locatie en entourage wordt geheel naar thema aangekleed, zodat de sfeer nog beter tot zijn recht komt.

Pirates of the company 06In teams gaan jullie de strijd met elkaar aan om de schat te bemachtigen! Algemeen bekend is dat je als piraat niet sterk hoeft te zijn, als je maar slim bent. De behendigheid, durf, geheugen en het geluk van jullie team zal op de proef worden gesteld. Een gevarieerde bemanning en goede samenwerking is wenselijk om ver te komen in deze strijd, pas dus op voor muiterij!

Afhankelijk van de grootte, leeftijd en sportiviteit van de groep wordt een aantal Piratenonderdelen samengesteld tot een passend programma. Er wordt afgesloten met een gezamenlijk eindspel.

Deze activiteit duurt 2,5 tot 3 uur, incl. een half uur pauze.
Pirates of Your Company is te boeken vanaf 15 personen voor €39,50 per persoon. Dit bedrag is excl. 21% BTW en €2,- p.p. ongevallendekking.

Team action games

Team Action (1)Team action is een actieve meerkamp. Het is een groepsprogramma dat volledig gericht is op sportiviteit en samenwerking en is daarmee uitermate geschikt voor het ontwikkelen van een sterk teamgevoel.

De groep wordt opgedeeld in teams die tegen elkaar gaan strijden. Alle teams krijgen tijdens het programma sportieve uitdagingen voorgeschoteld. Overleggen, plannen, een taakverdeling opstellen en elkaar constructieve feedback geven is noodzakelijk voor het slagen van de opdracht.

Team Action (3)Afhankelijk van de grootte, leeftijd en sportiviteit van de groep wordt een aantal onderdelen samengesteld tot een passend programma.

Deze activiteit duurt 2,5 tot 3 uur, incl. een half uur pauze.
Team action games is te boeken vanaf 15 personen voor €35,50 per persoon. Dit bedrag is excl. 21% BTW en €2,- p.p. ongevallendekking.

Highland Games

Highland Games (1)De Schotse Highland Games is een actief evenement van formaat waarbij teamspirit onontbeerlijk is! Samen werken aan een mooi teamresultaat waarbij elementen als kracht, snelheid, souplesse en teamgeest het eindresultaat bepalen.

Het hoge landenprogramma is samengesteld op basis van de originele Schotse spelen. De spelen zijn voor alle deelnemers geschikt: man of vrouw, jong of minder jong. Gekleed in een echte Schotse kilt gaan de teams met en tegen elkaar de strijd aan.

Afhankelijk van de grootte, leeftijd en sportiviteit van de groep wordt een aantal onderdelen samengesteld tot een passend programma.

Deze activiteit duurt 2,5 tot 3 uur, incl. een half uur pauze.
Highland Games is te boeken vanaf 15 personen voor €37,50 per persoon. Dit bedrag is excl. 21% BTW en €2,- p.p. ongevallendekking.


Workshops en clinics

Korte teambuildingsactiviteiten voor alle leeftijden. Ze duren 1 uur tot 1,5 uur en zijn zeer geschikt in combinatie met een vaararrangement of vergadering. Ook zijn deze activiteiten te gebruiken voor een combinatieprogramma met meerdere activiteiten waarin gerouleerd kan worden.

Deze activiteiten zijn geschikt voor groepen vanaf 15 personen, tenzij anders aangegeven.
De prijzen zijn excl. 21% BTW en €2,- p.p. ongevallendekking.

Handboogschieten, een schot in de roos

BoogschietenOnder deskundige leiding wordt u de beginselen van deze oeroude krijgssport aangeleerd. Het lijkt simpel, maar er moet aan veel dingen gedacht worden tijdens het schieten. Het is dus een hele uitdaging om de pijl in de roos te krijgen. Wie mag er voor de rest van de dag de titel Robin Hood dragen…

De activiteit kost €21,50 p.p. excl. 21% BTW.

Percussie, trommel de sterren van de hemel

Percussie (1)Na de nodige uitleg van een deskundige percussionist over het gebruik van de trommel en het creëren van een gezamenlijk ritme krijgt ieder een eigen instrument.

De vele Afrikaanse ritmes bestaan uit verschillende patronen, die spelenderwijs leiden tot een swingend geheel.

De activiteit kost €42,50 p.p. excl. 21% BTW.

Disc Golf, floating on the air

Disc GolfDisc Golf is overgewaaid uit de USA. Het principe is hetzelfde als bij golfen. Het verschil is alleen dat er gebruik wordt gemaakt van een frisbee, in plaats van een golfclub en een bal. Disc Golf is de nieuwe sensatie op het gebied van sport en spel. Deze onbekende sport is leuk, eenvoudig en iedereen kan er aan deelnemen.

De activiteit kost €17,50 p.p. excl. 21% BTW.

Aquagolf, chip, swing and splash!

AquagolfLaat u verrassen door onze nieuwste innovatie, aquagolf de ultieme driving range aan de waterlijn. Na een korte instructie slaat u de speciaal ontwikkelde, biologisch afbreekbare, golfballen, zo ver mogelijk het water in. De golfballen zijn gemaakt van vismeel en zijn in ongeveer 3 dagen geheel opgelost in het water. We gaan eerst chippen en afslaan en waar mogelijk vervolgens een korte par 3 lopen om tenslotte de precisie en afstand te testen op een drijvende hole in het water.

De activiteit kost €29,50 p.p. excl. 21% BTW en ballen.

Een ecobal kost €1,50 per stuk en €5,- per vier ballen. Deze worden achteraf berekend.

Combinatie activiteiten

Voor de echte golfliefhebbers kunt u dit combineren met bijvoorbeeld disc golf en boerengolf, twee leuke varianten van deze fantastische sport. Voor de overige twee activiteiten heeft u de keuze uit de volgende spelen:

  • Disco Golf
  • Boerengolf
  • Handboogschieten
  • Disc Golf
  • Boerengolf

Aquagolf kunt u boeken in combinatie met twee activiteiten naar keuzen. Het minimale aantal personen is 75. De prijs van combinatie activiteiten is op aanvraag.

Boerengolf

BoerengolfBoerengolf is de agrarische variant op het reguliere golfspel, waarbij een boerengolfbaan met een aantal holes in zo min mogelijk slagen moet worden afgelegd. De golfclub is vervangen voor een houten klompje aan een stok, de bal voor een groter formaat en de greens zijn vervangen voor onvoorspelbare weilanden of grasvelden. Bunkers, buizen, slootjes en heuvels; allemaal hindernissen die u tegen kan komen tijdens het boerengolf.

De activiteit kost €18,50 p.p. excl. 21% BTW.

Cocktails maken

CocktailworkshopBereidt u dé smaaksensatie én lukt het u de groep te entertainen? Inventief, creatief maar bovenal een mooie uitstraling en lekkere afdronk. Bent u een geboren bartender? Ontdek het tijdens de workshop cocktails maken.

Cocktails maken kan met een groep vanaf 20 personen.
De activiteit kost €32,50 p.p. excl. 21% BTW.

Flashfrisbee, floating on the air (DONKER)

Flashfrisbee (1)Flashfrisbee is een avondvariant van Disc Golf. De verlichte frisbee moet in zo min mogelijk pogingen in de pole-hole geworpen worden. Onderhands of bovenhands? De instructeur leert hoe u zo effectief mogelijk kunt werpen. Deze sport is leuk, eenvoudig en door iedereen te spelen. De teams zijn te herkennen aan de gekleurde ‘glow-in-the-dark’ versieringen. Na afloop kunt u nog even nagenieten bij een vuurkorf.

De activiteit kost €22,50 p.p. excl. 21% BTW.

Workshop sushi maken

Sushi workshop (1)Tijdens de workshop sushi wordt u begeleidt door een professionele sushikok. Aan het eind van de workshop waant u zich een echte sushimeester(es) en draait u, uw hand niet meer om voor deze heerlijke Japanse delicatessen. We sluiten de avond natuurlijk af met het proeven van de eigen gemaakte sushi.

De activiteit kost €32,50 p.p. excl. 21% BTW.

Schermen, let the battle begin

Schermen (1)De basisprincipes van deze prachtige sport leert u van een deskundige instructeur. Voetenwerk, de stelling, stap voorwaarts, stap achterwaarts en uitval. Al snel krijgen alle deelnemers een persoonlijke uitrusting. Vest, masker, handschoen en sabel. Daarna worden een aantal aanvallen en weringen aangeleerd. Het tweede deel van de workshop bestaat uit het duelleren dat in teamverband wordt uitgevoerd. Hierbij worden de regels van het groeten en bedanken niet vergeten. De finale is een ware ‘battle’ tussen de teams.

De activiteit kost €39,50 p.p. excl. 21% BTW.

Pokeren en Roulette, techniek en tactiek, it’s all in the game!

ROTTERDAM-REPORTAGE-HOLLAND CASINOWie heeft de zenuwen in bedwang? Wie neemt de juiste beslissing op het juiste moment? Gebruik de juiste mix van tactiek en strategie, bereken uw kansen en zoek de overwinning! Ervaar de diepgang en spanning van de casino spelen! De ervaren croupiers begeleiden de spelen zodat ook onervaren feestgangers zonder problemen kunnen deelnemen en de spanning kunnen ervaren van het echte Las Vegas gevoel.

Andere casino spelen behoren ook tot de mogelijkheid.

De activiteit kost €475,50 per tafel excl. 21% BTW.

Capoeira, de combinatie van dans en vechtkunst

Capoeira (1)Capoeira is dé Braziliaanse martial art waar acrobatiek, dans, muziek en gevecht samenkomen. Capoeira speelt zich af in een kring. Een zogenaamde roda. Hierin spelen steeds twee spelers hun spel, terwijl de rest van de groep hen opzweept met muziek en zang. Het spel is een dialoog tussen twee spelers door middel van beweging. Het is een combinatie van elegantie en controle, schijnbewegingen, aanvallen en verdedigingen. Capoeira is leuk èn goed voor je conditie, figuur, kracht en souplesse.

De activiteit kost €29,50 p.p. excl. 21% BTW.

Drakenboot varen, breng een traditie tot leven!

Drakenboot (1)U wordt ingewijd in de meest traditionele teamsport op het water: “Drakenboot varen“. Het drakenboot varen is een oude Chinese traditie. Met acht of zestien personen zit u in een fantastisch getooide smalle drakenboot. Samenwerking is een noodzaak. Samen ervoor zorgen dat de peddels gelijktijdig worden ingestoken op het ritme van de tromspeler.

Drakenboot varen kan met een groep vanaf 16 personen.
De prijs van deze activiteit is op aanvraag.

Oud Hollandsche spelen

Oer Hollandse spelletjes zijn tot op de dag van vandaag nog steeds razend populair. Deze spellen werden al eeuwen geleden gespeeld in herbergen en kastelen, waarbij gezelligheid garant staat. Wij bieden u en uw gezelschap een middag of avond nostalgische behendigheid middels de volgende spellen: Labyrinth, Ballenbak, Rolstangbal, Schijf-rollen, Kegelslingeren, Drie op een rij, Klapdobbelspel, Ring-werpbak, Sjoelen om een hoekje, Russisch bowlen, Tekendoolhof, Hamertjesspel, Spiraal, Muismeppen en Kazenspel. Gezelligheid gegarandeerd.

De activiteit kost €450,00 per dagdeel excl. 21% BTW.

Zumba dansen

Zumba (1)Zumba is een combinatie van salsa, dans, fitness en choreografie. Erg leuk voor groepen, bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeestjes. In de Zumba-workshop komen een aantal fitness-oefeningen (zonder toestellen) op ritmische muziek voor. De danspassen zijn niet moeilijk, daarom is deze workshop voor iedereen leuk! De betekenis van Zumba is niet voor niets ‘snel bewegen en lol hebben’. Zumba is een combinatie van salsa, merengue en een klein beetje rock ‘n roll. Gooi die heupen maar los! De workshop wordt begeleid door professionele instructrices.

Zumba kan met een groep vanaf 20 personen.
De activiteit kost €29,50 p.p. excl. 21% BTW.