Open Twiske Dag 2017 - Twiske Haven Google+ Google+

Open Twiske Dag 2017

Open Twiske Dag Poster A3Er even helemaal tussenuit? Kom dan op zondag 30 april naar de OPEN TWISKE DAG. Ondernemers en verenigingen zetten hun deuren open van 11.00 uur tot 16.00 uur en organiseren demonstraties, rondleidingen en activiteiten, gratis of tegen een kleine vergoeding. Ontdek wat er allemaal in het Twiske gebeurt!

Verken het Twiske vanaf het water met een fluisterboot of kano. Of kijk lekker toe vanaf het terras bij Twiske Haven. Terwijl de kinderen hun eigen PIZZA maken kunnen de ouders genieten van een proeverij in de proeftuin.

Gratis parkeren tijdens de Open Twiske Dag
TAdobe Photoshop PDFijdens de Open Twiske Dag zet Recreatieschap Twiske-Waterland de slagbomen open en verwelkomt iedereen om gratis met het Twiske kennis te maken. Abonnementhouders ontvangen ter compensatie 1 gratis kopje koffie bij Twiske Haven op vertoon van hun abonnement.

Supporters van schoon
De afgelopen jaren zagen ondernemers een toename van het zwerfafval in het recreatiegebied. In samenwerking met Nederland Schoon wordt tijdens de Open Twiske Dag aandacht gevraagd voor dit probleem. De ondernemers hebben gezamenlijk een actie gestart om bezoekers te motiveren het Twiske samen schoon te houden. Want een schoon park is een lekker park.

Het Twiske
Midden in de natuur en op slechts 5 km van Amsterdam: een prachtig recreatiegebied met mooie fiets-, wandel- en ruiterpaden. In Het Twiske kunt u heerlijk varen, picknicken, skaten en paardrijden of lekker relaxed op het strand liggen. Ook zijn er leuke restaurants, een haven, zorgboerderij, avonturenspeelplaats en een molen.

Kortom, Het Twiske: een dagje op vakantie in uw eigen achtertuin!

Kijk voor meer informatie en het volledige programma op opentwiskedag.nl