Twiske Jazz aan het Water – 1 oktober - Twiske Haven Google+ Google+

Twiske Jazz aan het Water – 1 oktober

We sluiten de zomer van 2017 af met de laatste Twiske Jazz aan het water. Zondag 1 oktober ontvangen we van 14.00 tot 17.00 uur bij Twiske Haven Nadjazzda!

NadjazzdaNadjazzda oftewel Nadja Filtzer is sinds ’98 zangeres en all-round performer. Ze zong op grote podia bij SAIL 2015. OEROL en Bevrijdingsfestival te Amsterdam en bracht een CD uit met eigen Soulful Brazilian-Latin-Jazz.

Nadjazzda is afgeleid van het russische woord Nadjezda oftewel ‘hoop’. Nu treedt ze op met pianist Jens Lima dos Santos met wie ze al 14 jaar samenwerkt. Ze brengen een repertoire van Jazz en Braziliaans in eigen Nederlandse vertaling en eigen nummers; theatraal en swingend.

Naast een opleiding als actrice, kreeg Nadja haar training als zangeres van lichte muziek en jazz o.a. van Wies Ingwersen en Ilse Huizinga. Over de jaren heen heeft ze een breed repertoire vertolkt; van Jazz, Musica Popular do Brasil, Chansons, Tango, Oost-Europese en Nederlandstalige muziek en Soul. Ze werkt als actrice, zangeres, entertainer en cabaretière bij verschillende gezelschappen, en met haar eigen theaterproducties waaronder ‘Vive Piaf!’ waarmee ze momenteel door Nederland toert.

Er is gratis entree, maar wel een consumptie verplicht bij Twiske Haven. Uiteraard zijn er ook diverse lekkere borrelhapjes en diner te bestellen (reserveren wordt aanbevolen). Bij slecht weer vindt het optreden plaats onder de terrasoverkapping.

Kijk op www.twiskehaven.nl en op onze Facebook pagina voor updates van de programmering.