Twiske Jazz aan het Water – 6 augustus - Twiske Haven Google+ Google+

Twiske Jazz aan het Water – 6 augustus

In de zomer van 2017 kunt u weer iedere eerste zondag van de maand bij Twiske Haven genieten van wisselende jazz optredens. Aanstaande zondag (6 augustus) ontvangen we van 14.00 tot 17.00 uur bij Twiske Haven het Beemster Jazz Kwartet!

Beemster Jazz Kwartet

De muzikanten halen hun repertoire uit het American Songbook, een uitgebreid naslagwerk met jazzmuziek uit de jaren ’20 tot en met ’60. Tony: De mannen spelen onder meer nummers van Charly Parker, Miles Davis, Stevie Wonder en John Coltrane.

IMG_9363Omdat jazz bestaat uit improvisatie kan één nummer, ieder optreden verschillend klinken. Hun ambitie is om te blijven groeien als muzikanten “In jazz gaat het om de samenwerking met andere muzikanten. Je kunt thuis je oefeningen doen, maar je moet vooral veel samenspelen om beter te worden.”

Het kwartet bestaat uit pianist Peter Engelenberg, saxofonist Kees van Lier, drummer Willem van der Minne en bassist Tony Gee.

Er is gratis entree, maar wel een consumptie verplicht bij Twiske Haven. Uiteraard zijn er ook diverse lekkere borrelhapjes en diner te bestellen (reserveren wordt aanbevolen). Bij slecht weer vindt het optreden plaats onder de terrasoverkapping.