Themadiner - Twiske Haven Google+ Google+

Themadiner

De dagen worden korter, de temperatuur gaat omlaag, het winterseizoen is begonnen… Reden genoeg dus voor een flinke dosis gezellig samenzijn. Twiske Haven is de ideale locatie voor een sfeervol winters uitje met uw collega’s of familie! Wilt u het dineren nog leuker of spannender maken? Een themadiner is dan echt iets voor u!

Lang Leve Holland

Een oergezellig Hollands teambuilding programma vol doldwaze opdrachten, zang en Hollandse gewoontes.

Lang Leve HollandHet razend populaire tv programma van de zaterdagavond: Ik hou van Holland, is elke week een kijkcijferkanon. Nu is het mogelijk om zelf deel te nemen aan uw eigen show: Lang Leve Holland.

Dit gezellige gezellige teambuilding programma staat geheel in het teken van Holland. In teams gaat u de strijd aan  tegen uw collega’s in de andere teams.

De quizmaster zal de teams welkom heten en testen op de onderdelen: Oer-Hollandse gebruiken, taalkennis en nog veel meer. Natuurlijk mag elk team ook zelf laten zien hoe goed zij de Nederlandse kaskrakers uit volle borst kunnen meezingen.

Na het spannende finale spel zal het winnende team gekroond worden tot Lang Leve Holland-winnaar.

Reserveren
Dit themadiner is te reserveren van 20 tot 48 personen.
Het diner kunt u uitzoeken in onze cateringlijst.
Lang Leve Holland kost €35,70 incl. btw p.p. excl. diner.

iCSI Moordspel

Onderzoek“Gisteravond werd in een huiskamer het lichaam gevonden van de 26-jarige Debby Vondel. Zij lag op haar linkerzij, voor de bank in een plas bloed. Ze heeft een schotwond linksboven in haar borst, net onder haar schouder. Het slachtoffer ligt op een envelop. Vlakbij ligt er op de vloer een lege kogelhuls. Op de tafel staat een fles champagne met twee halfvolle glazen.”

Doorzie jij de roddels, leugens en intriges van de verdachten? Kun jij met je onderzoeksteam de aanwijzingen ontcijferen? Heb jij een zesde zintuig in het ontdekken of iemand liegt of bedriegt? Dan ben jij in staat deze moord op te lossen!

Naast het papierwerk, moet ook het veldwerk gebeuren. Dit betekent een buurtonderzoek houden, een digitale kluis kraken waarin Debby haar dagboek bijhield en het luisteren van haar voicemailbox waarin de laatste gesprekken voor de dood van Debby zijn opgenomen.

Gaat het hier om een crime passionel of speelt geld een belangrijke rol? Is de oplossing te vinden in het dagboek van het slachtoffer of in de aanwijzingen van de politieskills?

Reserveren
Dit themadiner is te reserveren van 16 tot 48 personen.
Het diner kunt u uitzoeken in onze cateringlijst.
Vanaf 16 pers. €45,38 incl. btw p.p. excl. diner.
Vanaf 24 pers. €42,35 incl. btw p.p. excl. diner.
Vanaf 33 pers. €39,33 incl. btw p.p. excl. diner.

Arrangement samenstellen

We helpen u graag een mooi arrangement samen te stellen. Vraag hier uw offerte aan en meldt al uw wensen. We sturen u dan graag een mooi voorstel toe.