Themadiner - Twiske Haven Google+ Google+

Themadiner

De dagen worden korter, de temperatuur gaat omlaag, het winterseizoen is begonnen… Reden genoeg dus voor een flinke dosis gezellig samenzijn. Twiske Haven is de ideale locatie voor een sfeervol winters uitje met uw collega’s of familie! Wilt u het dineren nog leuker of spannender maken? Een themadiner is dan echt iets voor u!

Real-life Moorddiner

In de nacht van …  is het stoffelijke overschot van een jonge vrouw gevonden in haar eigen woning. Het gaat om een jonge vrouw Debbie V.

Real-life Moorddiner 2Politie gaat er vanuit dat dit duidt op een misdrijf.  Hele buurt is uitgelopen, de bezorgde buren omschrijven haar als een hardwerkende gezonde Hollandse meid. Recherche heeft een groot team erop gezet. Hele wijk is uitgelopen. Bezorgde buurtbewoners Hoorde een schot of ontploffing.

 – Jan Bakker woordvoerder van de politie
– Motief onbekend
– 4 verdachten mogelijk bekende van het slachtoffer

Real-life Moorddiner 3Jullie “De bezorgde buurtbewoners” worden gevraagd tijdens de informatieavond met aanwijzingen te komen en hopelijk dit gruwelijke moord op te lossen.

Op deze moordavond wordt heerlijk tafelen gecombineerd met bijzonder entertainment gebracht in de setting van een themadiner of dinerspel. Aan u de keuze of u actief of passief wilt deelnemen aan het Moordspel!

Het Moordspel 

Real-life Moorddiner 1In teamverband gaan jullie tijdens het diner dit meeslepende verhaal ontrafelen en de moord hopelijk op te lossen, tijdens de 3 spelrondes wat we tussen de gangen door spelen is het aan jullie om zoveel mogelijk aanwijzingen te verzamelen, die leiden tot het ontrafelen van deze gruwelijke daad. In dit spel zijn er 4 verdachten bekend, zal het de jaloerse hartsvriendin zijn Kimberley, de man waar Debby de bewuste avond een afspraak mee had Bob G., de broer van het slachtoffer met gokschulden, of Jacob, die het slachtoffer beschuldigt van afpersing?

Real-life Moorddiner 4Dit moordspel is meeslepend, spannend, maar vooral ook leuk en interactief! Tijdens het spel dient er dan ook daadwerkelijk gebruik gemaakt te worden van alle middelen die ter beschikking zijn, zoals je mobiele telefoon, het internet naar de facebook profielen worden gezocht, mails moeten worden verzonden. om zo alle aanwijzingen te vinden.

Reserveren
Dit themadiner is te reserveren van 20 tot 48 personen.
Het diner kunt u uitzoeken in onze cateringlijst.
Prijs per persoon €39,50 incl. 21% btw exclusief diner.

Arrangement samenstellen

We helpen u graag een mooi arrangement samen te stellen. Vraag hier uw offerte aan en vermeldt al uw wensen. We sturen u dan graag een mooi voorstel toe.