Uw Evenement in de Winter- Twiske Haven - nabij Amsterdam Google+ Google+

Winter Arrangementen

evenement winterBij Twiske Haven, op slechts 5 km van Amsterdam, kunt u ook in de winter voor elke gelegenheid wel terecht. Van verjaardagsfeest, jubileum of nieuwjaarsborrel met collega’s tot een dagje uit of diner met de familie, receptie of teambuilding.

Twiske Haven wordt deze winter weer omgedoopt tot ‘Twiske Chalet’. Dat betekent warmte! Brandende fakkels en vuurkorven om je handen bij op te warmen, zachte kussens en vachten om knus te kunnen zitten, Glühwein voor de innerlijke warmte en misschien wel een echte apres ski om de temperatuur nog verder te laten stijgen.

Wij hebben diverse arrangementen samengesteld waaruit u kunt kiezen, maar natuurlijk kunt u ook uw eigen wensen aan ons doorgeven voor een arrangement op maat voor groepen vanaf 20 personen:

Voor een aanvraag of reservering kunt u hier terecht.

In de Kerstperiode wordt Twiske Haven natuurlijk in kerstsfeer ondergedompeld en worden de tafels extra feestelijk gedekt.

Arrangement samenstellen

We helpen u graag een mooi arrangement samen te stellen. Vraag hier uw offerte aan en meldt al uw wensen. We sturen u dan graag een mooi voorstel toe.