Vergaderlocatie Twiske Haven Google+ Google+

Vergaderlocatie

Schotse HooglanderLekker naar buiten om uw gedachten te verzetten of met collega’s brainstormen in een natuurlijke omgeving. Bent u op zoek naar een unieke vergaderlocatie? Twiske Haven ligt midden in de natuur op slechts 5 km van Amsterdam.

Buiten de deur vergaderen is niet alleen verfrissend, het is ook leuk. Combineer een meeting met een winterse wandeling door recreatiegebied het Twiske. Na de meeting kunt u nog even gezellig napraten met een drankje rondom de vuurkorf.

KapiteinskamerDe vergaderruimte bij Twiske Haven is gelegen op de 1e verdieping (bereikbaar per trap) en biedt het hele jaar door een fantastisch uitzicht over de Stootersplas. U heeft de beschikking over de Kapiteinskamer en 2 breakout rooms. Lunch en diner kunt u gebruiken in het knusse, warme restaurant.

Vuurkorf

Activiteiten
Een actieve vergaderbreak kan niet ontbreken in deze omgeving. Wilt u met de groep even een frisse neus halen door een mooie natuurwandeling te maken? Of brouwt u liever een lekkere Glühwein boven het kampvuur? Wij verzorgen graag alle ingrediënten voor een geslaagde dag.

In het zomerseizoen kunt als vergaderbreak een uur gaan varen met een boot naar keuze.

Bekijk hier onze tarieven 2017-2018.

Wij verzorgen graag een mooie lunch, lekkere tussendoortjes en/of goed diner voor u. U vindt onze cateringmogelijkheden in de Cateringlijst Twiske Haven. Onze winter specialiteiten vindt u in de Winter Cateringlijst.

Arrangement samenstellen

We helpen u graag een mooi arrangement samen te stellen. Vraag hier uw offerte aan en meldt al uw wensen. We sturen u dan graag een mooi voorstel toe.

Kapiteinskamer - 2Kapiteinskamer - vergaderen