Winter Activiteiten - Twiske Haven Google+ Google+

Winter Activiteiten

Onderstaande activiteiten kunt u als bouwsteen gebruiken voor uw arrangement bij Twiske Haven of als uitbreiding bij een bestaand arrangement:

Zelf Glühwein maken

Gluhwein IngredientenBoven de vuurschaal hangt een grote ketel die u zelf kunt gaan vullen met alle glühwein ingrediënten. Goed roeren met een grote lepel en dan is het proeven geblazen. Nog een beetje extra kaneel of toch nog een touch van steranijs? Gezellig met elkaar rond het vuur en genieten van jullie eigen creatie !

Prijs per persoon: € 5,50
Voor kinderen is er naar wens warme chocomel met slagroom.
Alleen te boeken in combinatie met catering van min. € 15,00 p.p.
Min. 20 – max. 100 gasten.

Winterwandel Speurtocht

Winter LandschapKoppel eens een actief element aan uw etentje ! Met een routekaart maakt u een prachtige natuurwandeling (3,5 km) in het winterlandschap van Het Twiske. Ieder team ontvangt een kaart van het Twiske en een roadbook. Na een korte uitleg gaan de teams van start naar de eerste opgegeven locatie. Onderweg kunnen de teams punten verdienen met het beantwoorden van vragen over het Twiske en over uw eigen familie of bedrijf (vragen/antwoorden stellen we gezamenlijk op). Het team dat de meeste punten heeft verzameld ontvangt een leuke attentie tijdens de gezamenlijke prijsuitreiking.

Prijs per persoon: € 7,50
Kinderen 4 t/m 12 jaar € 3,50 p.p.
Kinderen tot en met 3 jaar gratis.
Alleen te boeken in combinatie met catering van min. € 15,00 p.p.
Min. 20 – max. 100 gasten.

Catering

Combineer deze activiteiten met een heerlijke lunch, diner of buffet bij Twiske Haven. Bekijk hier de Winter Cateringlijst voor groepen vanaf 20 personen.

Arrangement samenstellen

We helpen u graag een mooi arrangement samen te stellen. Vraag hier uw offerte aan en meldt al uw wensen. We sturen u dan graag een mooi voorstel toe.