Restaurant Twiske Haven Google+ Google+

Restaurant

Twiske Haven - terras

Aan de haven vindt u ons restaurant met terras aan het water. We verzorgen de catering voor alle groepsreserveringen. Tijdens het zomer seizoen (april – september) is het restaurant elk weekend voor iedereen geopend.

Bekijk hier onze menukaart 2017 voor lunch en diner. Voor kinderen hebben we een speciale kinderkaart.

Openingstijden restaurant:

Zomerseizoen: 15 april tot oktober 2017
vrij/za/zon/feestdagen: 11.00 tot sluit (diner starten tot 19.00 uur)
zomervakantie extra open (wo-do): 11.00 tot sluit (diner starten tot 19.00 uur)
(bij slecht weer eerder gesloten)
Buiten deze openingstijden zijn wij geopend voor groepsreserveringen vanaf 15 personen en voor vergaderingen vanaf 5 personen.

Reserveren via info@twiskehaven.nl of 075-6844890.

Uw Evenement bij Twiske Haven:

Eetcafé de JachtclubHet restaurant is ook zeer geschikt voor kleine en grote groepen. Vier uw verjaardag, jubileum of afstuderen met een mooi diner, gezellige borrel of swingend feest.

Geniet van het terras aan het water met heerlijke hapjes en drankjes. Heerlijk loungen op de steigerhouten banken en deck chairs met kussens. Terras aan het waterDe kleinere kinderen vermaken zich prima op het terras-strandje met schepjes en speeltjes en de grotere kinderen kunnen met de waterfiets zwaan of een kajak in de haven varen.

U vindt de menukaart voor groepen hier: Cateringlijst 2017. Groepen vanaf 15 personen alle dagen mogelijk, vooraf te reserveren.

U kunt hier een reservering maken of een offerte aanvragen. Of bel 075 – 684 14 11 voor meer info.

In het winterseizoen (oktober – april)

Twiske Haven in de winter

In de winter van 2016-2017 is Twiske Haven omgetoverd tot ‘Twiske Chalet.’ We zijn op alle dagen beschikbaar voor groepen met catering vanaf 20 personen en voor vergaderingen vanaf 5 personen.

U kunt lunch of diner desgewenst met leuke activiteiten combineren, bijvoorbeeld: zelf Glühwein maken, winterwandelspeurtocht,  en thema diners. Ook is de haven zeer geschikt voor feesten van 20 tot 100 gasten.

Bekijk hier de Cateringlijst Winter 2016-2017.